Terug
De 6 beste kerstcadeaus voor een outdoor liefhebber!

Het is weer bijna het einde van het jaar en dat wil zeggen feest en cadeautjes! Weet jij nog helemaal niet wat je onder de kerstboom gaat leggen of wat je wil krijgen? Hier zijn alvast enkele ideeën waar je écht mee kan uitpakken!

#1 Voor de foodies

Voor de foodies onder ons hebben we heel wat leuke accessoires in ons aanbod. Wat dacht je van deze pizza snijplank waarmee je altijd de perfect slices snijdt, of de duo marshmallow roasters om dubbel zoveel marshmallows te kunnen eten? Wij leggen deze toppers alvast in ons winkelmandje!


 

#2 Voor de gamers

Een avondje rond de vuurkorf is pas compleet met enkele gezelschapsspelletjes. Een drankspelletje voor met de vrienden? Of toch liever een adventure trivia? We hebben het allemaal! 

#3 Voor de sfeer

Een cadeau om écht mee te scoren? Dat moet de Spin lantaarn van Höfats wel zijn. Het is een fascinerende vlam in een glazen cilinder, waarmee je een écht kampvuurgevoel op je terras kan creëeren. Kies jij voor goud of zilver?


 

#4 Voor de koffieliefhebbers

Niets beter dan je kampeertrip te starten met een heerlijk kopje koffie uit een emaille kopje. Of de avond gezellig af te sluiten rond het vuur een koffietje drinken uit deze toffe bekertjes. Geweldig toch? Ze zijn ook per 2 verpakt, dus dubbel zoveel pret!

Deze espresso mokjes zijn van licht staal gemaakt en afgewerkt met een duurzame emaille laag. Goed isolerend en uitermate sterk, ideaal voor buiten dus!

#5 Voor de vuurfanaat

Het ultieme cadeau voor de outdoor lovers onder ons is een BBQ of vuurschaal! Kies voor een originele, draagbare BBQ suitcase waarmee je waar en wanneer je wil kan genieten van een heerlijke barbecue, of een vuurschaal. Enkel nog wat marshmallows en een drankje en de avond kan niet stuk.

Of misschien deze alles-in-één-vuurkorf. Ideaal voor iedereen die van gezelligheid houdt. Deze multifunctionele Beer Box kan dienen als bierkrat, buitenhaard, barbecue, bijzettafeltje, you name it.

#6 Voor de barbecuefan

Een barbecue kopen voor iemand anders is misschien wat moeilijk, maar met barbecue accessoires zit je altijd goed! Zoals deze lederen barbecue schort. Een chef die kan grillen, dat is één ding, maar een chef die dat in stijl kan, dat is iets anders. 

Of de croco lederen ovenwanten. Verbrand nooit meer je vingers met deze stijlvolle ovenwanten!


De beste cadeautip voor wie geen idee heeft? Geef een cadeaubon van RYMBU! Daarmee geef je oneindig veel outdoor plezier.


Nu heb je een klein overzicht van toffe cadeau’s om te geven, of om te krijgen. Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke producten op onze webshop! Je ontdekt ze hier.

De 6 beste kerstcadeaus voor een outdoor liefhebber!