RYMBU: Waar buitenleven een passie is!

Ontstaan uit een krachtig idee!

RYMBU vindt zijn oorsprong in een simpel, maar uiterst krachtig idee: het buitenleven omarmen.
In de zomer van 2020 begon dit idee vorm te krijgen, rechtstreeks vanuit een zolderkamer. Van daaruit groeide het uit tot een bescheiden webshop met een select assortiment aan producten die het buiten zijn nog gezelliger maken. Denk aan vuurschalen, kachels en handige tuinattributen om moeiteloos in je eigen achtertuin te kunnen koken. De zolderkamer bleek al snel te klein, waardoor we naar een ruimer magazijn verhuisden en ons assortiment uitbreiden.

Langer en gezelliger buiten

Bij RYMBU draait alles om het idee van langer en gezelliger buiten zijn. We begonnen met het aanbieden van mogelijkheden om authentiek buiten te koken, van grillroosters voor kampvuren tot prachtige bakplaten voor vuurschalen. Maar we wilden meer bieden. Buiten barbecueën en genieten van de buitenlucht is een beleving die verder gaat dan dat. Met onze groeiende visie begonnen we premium BBQ-merken op te nemen, samen met alle denkbare accessoires voor buitenkoken, de beste rubs en sauzen, heerlijke plaids om je warm te houden, sfeerverlichting om de gezelligheid te verhogen, en zelfs pizzaovens om de Italiaanse sfeer te omarmen. En we blijven nog verder gaan.

RYMBU: Alles voor het Optimaal Genieten van Buitenleven

Vandaag de dag vind je bij RYMBU werkelijk alles om optimaal van het buitenleven te genieten. Of je nu een gepassioneerde barbecueliefhebber bent of gewoon van de buitenlucht wilt genieten, bij ons vind je de beste producten om dit te realiseren. We bieden niet alleen een uitgebreide selectie van hoogwaardige BBQ-merken en accessoires, maar ook gezellige plaids om warm te blijven op koude avonden, sfeervolle verlichting om de perfecte ambiance te creëren en pizzaovens voor een vleugje Italiaanse flair. Kortom, bij RYMBU draait alles om het buitenleven, en we nodigen je uit om met ons mee te gaan op deze avontuurlijke reis.

Waarom RYMBU?

Bij RYMBU zijn we gepassioneerd door buiten zijn, en we streven ernaar om hoogwaardige producten te bieden die je helpen het meeste uit je buitenervaring te halen. Of je nu een doorgewinterde BBQ-meester bent, een liefhebber van kampvuren of gewoon iemand die de schoonheid van de natuur wil omarmen, RYMBU heeft alles wat je nodig hebt om jouw buitenavontuur onvergetelijk te maken. Kom en ontdek onze selectie van producten en laat je inspireren om langer en gezelliger buiten te zijn!

De BBQ & OUTDOOR bestemming in België!

Inmiddels hebben we ons een vaste plek verworven in de wereld van BBQ-liefhebbers, en mensen uit alle hoeken van België weten ons te vinden in het Schelde dorp Sint-Amands. Onze unieke winkel is gevestigd in een voormalige schoenenfabriek en biedt een uitgebreid assortiment aan BBQ-accessoires, kruiden, sauzen en natuurlijk barbecues zelf.

Dé Plek voor de BBQ-Enthousiasteling

Wij zijn een essentiële schakel geworden voor BBQ-liefhebbers in heel België, niet alleen vanwege ons uitgebreide assortiment, maar ook vanwege onze BBQ-workshops & uitgebreidt assortiment. Of je nu een doorgewinterde grillmeester bent of een beginner, wij bieden zowel specialistische als basisworkshops voor kamado's en OFYR's, en zelfs een combinatie van beide.

Waarom Kiezen voor Ons?

Bij ons is de aanschaf van een Kamado of OFYR geen beslissing die je overhaast neemt. Wij staan aan jullie zijde gedurende het hele proces, op zoek naar de BBQ die het beste bij je past. En dat houdt niet op zodra de aankoop is gedaan.

 • Uitgebreid Assortiment:
  Of je nu op zoek bent naar de nieuwste BBQ-accessoires, smaakvolle kruiden en sauzen of een nieuwe BBQ om je collectie uit te breiden, bij ons vind je het allemaal.
 • Workshops voor Iedereen:
  Onze workshops zijn toegankelijk voor zowel beginners als gevorderde BBQ-liefhebbers. We bieden zowel specialistische als basisworkshops voor verschillende soorten barbecues, zodat iedereen zijn grillvaardigheden kan verbeteren. Niet zeker over welk toestel best bij jou past? Volg een van onze workshops en laat je overtuigen
 • Passie voor BBQ:
  Onze toewijding aan de kunst van het BBQ'en is duidelijk voelbaar in alles wat we doen. We delen graag onze kennis en passie met jou, zodat ook jij een echte grillmeester kunt worden.
 • Service:
  Onze begeleiding begint niet alleen tijdens de zoektocht naar de perfecte BBQ, maar strekt zich ook uit tot na de aankoop. Samen met jou plannen we de levering van je BBQ en bespreken we de details. Wil je dat wij hem voor je monteren, of steek je zelf de handen uit de mouwen? We nemen de hele 'A tot Z'-ervaring met je door, zodat alles aan je wensen voldoet.
 • Unieke locatie:
  Onze winkel, gevestigd in een voormalige schoenenfabriek, ademt geschiedenis en charme. Het is de perfecte setting voor een BBQ-ervaring die je niet snel zult vergeten.

Dus waar wacht je nog op? Bezoek ons in Sint-Amands en ontdek waarom wij de ultieme BBQ-bestemming in België zijn!