Jouw culiniare bestemming

Inmiddels hebben we ons een vaste plek verworven in de wereld van BBQ-liefhebbers, en mensen uit alle hoeken van België weten ons te vinden in het Schelde dorp Sint-Amands. Onze unieke winkel is gevestigd in een voormalige schoenenfabriek en biedt een uitgebreid assortiment aan BBQ-accessoires, kruiden, sauzen en natuurlijk barbecues zelf.

Dé Plek voor de BBQ-Enthousiasteling

Wij zijn een essentiële schakel geworden voor BBQ-liefhebbers in heel België, niet alleen vanwege ons uitgebreide assortiment, maar ook vanwege onze BBQ-workshops & uitgebreidt assortiment. Of je nu een doorgewinterde grillmeester bent of een beginner, wij bieden zowel specialistische als basisworkshops voor kamado's en OFYR's, en zelfs een combinatie van beide.

Ons assortiment

Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan accessoires voor alle soorten BBQ's en vuurschalen. Of je nu op zoek bent naar kamado- of plancha-accessoires, wij bieden je een scala aan keuzes van verschillende merken.

Maar dat is nog niet alles. We hebben ook een ruime collectie leuke gadgets om je vuurschaalervaring naar een hoger niveau te tillen. Denk aan grillplaten, popcornpannen, gietijzeren wafelijzers, croquemachines en nog veel meer. Met deze handige en creatieve accessoires wordt elke vuurschaalsessie een onvergetelijke ervaring.

1 van 5

Wijnhandel GREAT WINE ONLY

Aan de andere kant van ons gebouw, vind je een zorgvuldig samengestelde selectie van de allerbeste wijnen. Hier staat Teun, als toegewijde sommelier van Great Wine Only, klaar om voor jou de perfecte wijnen te kiezen die je smaakpapillen zullen verwennen.

Ben je van plan om een heerlijk stukje vlees op de BBQ te bereiden en zoek je de ideale wijn om je maaltijd compleet te maken? Teun staat paraat om de ultieme wijnmatch voor jou te vinden. Hij begrijpt als geen ander hoe je de smaken van je gerechten kunt versterken met de juiste wijn, en hij doet niets liever dan jou te voorzien van de meest passende wijnkeuzes.

Buitenruimte

Onze UNIEKE buitenruimte:

Direct grenzend aan onze winkel bevindt zich een voormalige opslagplaats die we hebben omgetoverd tot een sfeervolle buitenruimte. Deze ruimte dient wekelijkse workshops ruimte en biedt tevens een bijzondere gelegenheid voor zowel particulieren als bedrijven die op zoek zijn naar een unieke locatie voor hun recepties en feesten.

Workshopruimte

Onze buitenruimte wordt wekelijks omgetoverd tot een inspirerende workshopruimte. Hier delen we onze passie voor BBQ, koken en vuurschalen met anderen. Of je nu wilt leren grillen als een professional, culinaire geheimen wilt ontdekken of gewoon plezier wilt hebben met gelijkgestemde enthousiastelingen, deze ruimte is de ideale plek om nieuwe vaardigheden op te doen.

De perfecte locatie voor jouw evenement

Maar dat is niet alles. Onze buitenruimte staat ook klaar om te worden gehuurd voor jouw speciale gelegenheden. Of je nu een receptie, feest of ander evenement organiseert, deze ruimte biedt de perfecte setting voor een onvergetelijke bijeenkomst.

Je hebt de flexibiliteit om de ruimte te huren met of zonder een Masterchef. Als je dat wenst, kunnen wij zorgen voor een ervaren Masterchef die je gasten zal verwennen met culinaire hoogstandjes die passen bij jouw smaak en voorkeuren.