BIG GREEN EGG - The original kamado since '74

Big Green Egg, opgericht in 1974, is het oudste en beste merk onder de kamado's. Met bijna 50 jaar aan productontwikkeling, innovatie en aandacht voor kwaliteit, hebben ze een uitstekende reputatie opgebouwd.

Big Green Egg, de kamado van topkwaliteit!

Het keramiek van de Big Green Egg is van een buitengewoon hoogwaardige kwaliteit. Het is ontwikkeld door NASA en staat bekend om zijn uitstekende isolatie-eigenschappen. Dit heeft directe invloed op het gebruiksgemak, de temperatuurbeheersing, de stabiliteit en de snelheid waarmee de kamado op temperatuur blijft. Daarnaast zorgt het hoogwaardige keramiek voor een efficiënter houtskoolverbruik. De Big Green Egg onderscheidt zich door de kwaliteit van het keramiek en de hoogwaardige materialen en afwerking die worden gebruikt.

1 van 3

WELK MAAT HEB IK NODIG?

Als liefhebber van lekker eten weet je één ding zeker: met een Big Green Egg haal je de ultieme kamado in huis (of beter gezegd, in je tuin, op je terras of op je balkon). Naast grillen biedt een Big Green Egg mogelijkheden voor bakken, roken, stomen en (langzaam) koken. Het is meer dan zomaar een barbecue; het is een complete buitenkeuken waarin je ook pizza's kunt bakken, vis kunt roken, vlees langzaam kunt garen en allerlei andere culinaire kunsten kunt uitvoeren die je normaal gesproken in een gewone oven zou doen. Met een Big Green Egg zijn de culinaire mogelijkheden werkelijk eindeloos.

In onze winkel ontvangen we dagelijks mensen met de specifieke vraag welk van de 7 modellen het beste bij hen past. Voor ons draait het niet zozeer om de vraag waarom je een EGG wilt, maar welke maat het meest geschikt is voor jouw persoonlijke situatie. Na een kort gesprek kunnen wij advies op maat geven, gebaseerd op jouw specifieke behoeften. We kijken niet alleen naar het aantal personen waarvoor je meestal kookt, maar ook naar hoe je de Big Green Egg gaat gebruiken. We bespreken onderwerpen zoals gewenste bereidingstechnieken, benodigde accessoires en of je complete maaltijden wilt bereiden, inclusief bijgerechten. Natuurlijk kunnen we ook telefonisch of via e-mail advies geven.

Het valt op dat de Big Green Egg Large absoluut de meest populaire maat is. Meer dan 75% van alle Big Green Eggs die ons pand verlaten, zijn Larges. Daarna volgen de XL, Minimax, en pas daarna de Medium. Het is interessant om te vermelden dat veel mensen twijfelen tussen de Medium en de Large. Benieuwd waarom de Medium voor veel mensen niet de juiste keuze is? Kom gerust langs, de koffie staat klaar! We nodigen je uit om al onze modellen te bekijken: Mini, Minimax, Small, Medium, Large, XL en 2XL.

De BIG GREEN EGG modellen

De Big Green Egg Large dé
absolute favoriet.

De Large is de ideale maat met talloze mogelijkheden. Of je nu kookt voor een klein gezin of een groot tuinfeest, deze maat biedt de perfecte balans tussen grootte en veelzijdigheid.

Aanbevolen accessoires