Dos
Wat kan je doen op een OFYR?

Ontdek de Veelzijdigheid van de OFYR Accessoires: Top grill, Spiezen en Pizzaoven

OFYR is altijd bezig met het verbeteren van jouw buiten kookervaring. Iedereen die al eens op een OFYR heeft gekookt, weet dat het niet alleen om het koken gaat, maar ook om de beleving en de show die erbij komen kijken. Naast de populaire accessoires zoals de Top Grill, heeft OFYR de afgelopen jaren een reeks geweldige nieuwe items gelanceerd die buiten koken naar een hoger niveau tillen.

Denk aan een pizzaoven voor die authentieke Italiaanse smaken in je eigen tuin, een horizontaal spiesenrek of een Braziliaans spiesenrek voor een exotische touch, en een spit dat je kunt gebruiken met zowel de Dutch oven als spiezen – compleet met een motor voor een vlekkeloze rotisserie-ervaring.

Met deze accessoires wordt buiten koken niet alleen een feest voor de smaakpapillen, maar ook een visueel spektakel. In deze blog duiken we dieper in op alle geweldige accessoires van OFYR en hoe ze jouw culinaire avonturen onvergetelijk maken.

 

De OFYR TOP-Grill

De Top Grill is gemaakt van een stevige constructie, perfect voor het bereiden van grote stukken vlees, stoofpotten, en gietijzeren pannetjes. Plaats de hittebron boven je vuur, zodat geen enkele plek op je OFYR verloren gaat. Grill grote stukken vlees en laat je stoofpot rustig garen op deze uitbreiding.

OFYR Spiezen: Horizontaal en Verticaal Spit

Horizontale Spiezen

Voor de echte barbecuefanaten zijn de OFYR Horizontal Skewers een uitstekende keuze. Rijg grote stukken vlees of groenten aan de spiesen en laat ze garen voor een heerlijke vuur- en rooksmaak. Wil je extra smaak en show? Flambeer je gerechten voor een spectaculaire finishing touch. 

Verticale Spiezen (Braziliaanse)

De OFYR Vertical Skewer Set biedt een andere manier om je vlees en groenten te bereiden. Met deze set kun je grote stukken vlees zoals hele kippen of lamsbout verticaal roosteren boven het vuur. 

De OFYR Pizzaoven: Breng Italië naar je Achtertuin

De OFYR Pizzaoven is beschikbaar voor de OFYR 85 en 100. Dankzij de gietijzeren plaat en de pizzasteen wordt de hitte gelijkmatig verdeeld, wat resulteert in een knapperige korst en perfect gesmolten kaas. Met deze oven kun je authentieke Italiaanse gerechten bakken, direct in je eigen achtertuin.

Het OFYR Spit

Gebruik het spit om grote stukken vlees en groenten te garen. Met de optionele motor laat je het spit urenlang draaien zonder toezicht. Perfect voor het bereiden van heerlijke pitta of pulled pork. Bovendien kun je spiezen op het spit leggen of zelfs een Dutch oven ophangen. Wees creatief en verdrievoudig het kookoppervlak van je OFYR.

Conclusie

Met OFYR accessoires zoals de Top Grill, spiezen, het spit en de pizzaoven heb je eindeloze mogelijkheden om je culinaire vaardigheden te ontplooien en indruk te maken. Waar wacht je nog op? Bezoek onze winkel en ontdek alle accessoires!

Wat kan je doen op een OFYR?