Terug
Top 3 terrasheaters

Je vraagt je vast af welke terrasheater het beste is. Wel, dit is voornamelijk afhankelijk van de ruimte die je ermee wil verwarmen. Het is dus bijna onmogelijk om te spreken van dé beste terrasverwarmer. Het is wél mogelijk om de beste terrasverwarming voor jouw situatie te bepalen. Let’s go!

Het type terras

Het type terras is allesbepalend bij het kiezen van een terrasheater. Vooral dan hoe open of gesloten de ruimte is. 

Wanneer een terras minder goed is afgesloten, is een heater met een korte golf een goede keuze. Deze geven namelijk stralingswarmte, waardoor alle oppervlaktes die straling ontvangen warm worden. Je kan deze warmte vergelijken met de straling van de zon. Je kan zowel gas- als elektrische terrasheaters gebruiken in een open ruimte.

Bij een afgesloten terras werken heaters met een lange golf het beste. Deze warmen de lucht op, in plaats van direct warmte te stralen. Hierdoor wordt de hele ruimte verwarmd. Je kan de warmte van deze heaters vergelijken met een centrale verwarming. Daarnaast geven dit soort terrasheaters weinig tot geen licht. In gesloten ruimtes zijn gasheaters geen goed plan, omdat deze zuurstof gebruiken bij de verbranding.

Top selling heaters

Nu je weet welke soort heater je moet kiezen voor je terras, geven we je graag ook nog enkele van onze top selling heaters mee! Deze toppers mogen niet ontbreken op je terras.

Royal Diamond Dark Standing 2500 Heater

Royal Diamond van Sunred zorgt voor warmte op een andere manier. Deze heater is voorzien van een laagje rosé bladgoud wat voor extra reflectie van het verwarmingselement zorgt. Met deze terrasverwarmer is geen avond te koud om buiten te kunnen blijven.

Je kan zelf het wattage instellen om zo de warmte te regelen. Zo zit je gegarandeerd goed, ongeacht de temperatuur buiten. De stekker insteken en je bent vertrokken!

Je koopt de Royal Diamond nu voor € 255,00 in plaats van € 339,00.

Parasol Heater 2000

De parasolverwarmer van Sunred is exact wat je nodig hebt om heel de avond lang te kunnen genieten in comfort. Blijf lekker lang en gezellig buiten met deze fantastische heater met krachtige halogeen lampen. Deze heater past rond verschillende diktes van parasolpalen en is makkelijk te monteren. 

Deze heater is verstelbaar in drie standen: 650, 1300 en 2000 watt. Zo kan je dus de perfecte temperatuur instellen afhankelijk van hoe fris het buiten is. De heater is ook naar drie kanten verspreid, waardoor iedereen die errond zit heerlijk mee kan genieten van de warmte.

Je koopt de parasolverwarmer nu voor € 129,00 in plaats van € 179,00.

Sirius Hanging Silver 2100 Heater

Met de Sirius 2100 van Sunred bepaal je zelf hoe warm je het buiten wil hebben. Met een maximaal vermogen van 2100 watt ben je verzekerd van een aangename temperatuur, ook al is het koud buiten. Je kan zelf het wattage instellen om zo de warmte te regelen.

Deze terrasverwarmer wordt inclusief ketting geleverd zodat je hem meteen mooi op kan hangen. Vanaf dat hij geïnstalleerd is, kan je hem gewoon aanzetten en is de heater binnen de 5 seconden op maximaal vermogen.

Je koopt de Sirius 2100 verwarmer nu voor € 149,00 in plaats van € 199,00.


Klaar om je terras te verwarmen? Ontdek ons hele aanbod terrasverwarming hier.

Top 3 terrasheaters