Klantendienst

Hebt u vragen over een product, verzending, betaling of iets anders?

Mocht er iets niet duidelijk zijn op onze webshop of u heeft een specifieke vraag, staan wij 24/7 klaar om uw vragen te beantwoorden en u zo goed mogelijk bij te staan. Op de Contact pagina vind u alle gegevens om ons te bereiken. Stuur ons dus zeker een email of geef een telefoontje zodat we u verder kunnen helpen.

 

Niet tevreden? Meld het ons en we doen ons uiterste best dit op te lossen.

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Onze gegevens: 

RYMBU BV
Lauwerijkstraat 23, 2530 Boechout

info@rymbu.com
+32470/03.29.45

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.

Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Webshop Trustmark waar RYMBU bij is  aangesloten.