Kom jij ook naar de "Cozy WINTER Days" op 9&10 december 2023 bij RYMBU in Puurs-Sint-Amands? Geniet samen met ons rond het knusse vuur samen met lekker eten en drinken. Noteer het alvast in je agenda want het wordt een weekend vol smaak, plezier & gezelligheid!

Over de "Cozy WINTER Days"?

Ons evenement start zaterdag 9 december om 16:00 en eindigt om 23:00, zondag 10 december zijn jullie welkom vanaf 11:00 tot 18:00, wij trakteren jullie op een grote dosis aan gezelligheid van begin tot eind. Slenter op je gemak door de sfeervol verlichte winkel, waar je unieke gadgets en prachtige geschenken kan ontdekken.

Twee betoverende dagen boordevol kerstshoppen, culinaire hoogstandjes en onvoorziene gezelligheid.

Laat je verwennen door heerlijk eten en drinken verzorgd door het winnende BBQ-team The Juice Brothers. Ze zullen niet alleen culinaire magie toveren wees er maar zeker van dat ze ook zullen zorgen voor de juiste sfeer en gezelligheid.

Pak gerust je oude culinaire wapens en breng ze mee voor een verjongingskuur. Want exclusief op zondag kan je al je messen laten slijpen door een ervaringsdeskundige. Hij herstelt je oude glories en maakt deze klaar voor nieuwe culinaire avonturen in een no-time! Kortom, een weekend vol winterse betovering, culinaire hoogtepunten en gezelligheid. Mis het niet!

1 van 3

Event highlights:

  • Eten & drinken van het winnend BBQ-team The Juice Brothers
  • Late night kerstshoppen
  • Op zondag messenslijp dienst
  • Veel sfeer & gezelligheid

Uiteraard staat ons team ter beschikking om het juiste advies te geven in onze showroom.