Early Bird Deal

De lente staat voor de deur, en wij geven jullie nu de kans om jullie BBQ aan te schaffen tegen een buitengewone prijs! Bepaal zelf wanneer je toestel wordt geleverd. 🚀

🔥 EARLY BIRD DEAL: Ontvang 10% korting op jouw BBQ-toestel + cadeaubon van €100.* 🎉

Waarom wachten tot de eerste zonnestralen beginnen? Scoor nu je gloednieuwe BBQ en ontvang 10% korting als je koopt tussen 1 en 29 februari. Zo ben jij helemaal ready voor de zon, de smaken en de good vibes. ☀️🍖

Nog geen plaats op je terras? Is je tuinhuis nog niet klaar? Geen probleem, bestel je kamado en beslis zelf wanneer je deze laat leveren!

Hoe te bestellen:

 1. 🛒 Ontdek onze BBQ's via deze link.
 2. 📅 Plaats je bestelling vóór 29/02/2024.
 3. 💸 Krijg 10% en geniet van een cadeaubon van €100.

Waar wacht je nog op? Koop je BBQ leer hem behersen tijdens de lente en blaas iedereen omver met je kookkunsten tijdens de zomer!🚀🔥

De 10% korting* is enkel geldig op BBQ-toestellen. Na bestelling krijg je een cadeaubon van 100euro*, hierbij kan je accessoires kopen, een workshop boeken of zelf een levering met montage aanvragen. *De cadeaubon is niet omwisselbaar in cashkorting bovenop je 10% korting. Je hebt enkel recht op een cadeaubon bij aankoop van een toestel boven de €1500. Voorwaarden van toepassing. Geldig tot 29/02/2024.

Kortingscode: EARLYBIRD10

 • OFYR 75

  OFYR 75, de compactere variant van de OFYR 100, is de meest geliefde barbecue voor gezinnen, die zorgt voor een sfeervolle en gezellige ambiance tijdens lange avonden.

 • Big Green Egg Large

  The Original KAMADO, door jarenlange ervaring is de Big Green Egg uitgegroeid tot een van de topkeuzes in de barbecue wereld. Een absolute must-have voor mensen die hun kookkunsten naar een hoger niveau willen tillen.

 • RYMBU Plancha 80

  Ons eigen assortiment omvat een hoogwaardige plancha-set, bestaande uit een vuurschaal, sokkel en bakplaat. Als je je kookervaring wilt uitbreiden, kun je accessoires zoals spiezen, een pizzaoven en een kooktipgrill apart aanschaffen.

 • The Bastard Urban Large

  De ultieme stoere kamado heeft snel de markt veroverd en vindt nu een plek op bijna elk terras van barbecuefanaten. Deze stoere, kwalitatieve kamado is razend populair.